Imbolc – starten på vinterens slutt

Den paganistiske eller hedenske høytiden Imbolc, også kjent som blant annet Candlemas, faller i år på mandag 1. februar. Dette er en perfekt anledning til å gi deg selv en skikkelig påminner om mål du har lyst til å få fullført i 2021, samt begynne å forberede deg til våren som ikke er så alt for langt unna.

Hvert år er det åtte høytider fordelt jevnt utover året, eller årshjulet som paganister kaller det. Disse dagene som også blir kalt sabbater, feires ut i fra solens plassering og astrologi. Hovedpoenget med disse feiringene er å hedre naturens naturlige...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

LESE DENNE OG ANNET INNHOLD DIGITALT

MED ABONNEMENT PÅ MITTMEDIUM
Kr 49,- per mnd

6 utgaver - print + digitalt

Kr 479,- per år

ABONNER NÅ

Kr. 29,- per mnd

Digital tilgang

Kr. 299,- per år

ABONNER NÅ

Spread the love

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelTør å leve i flyt, alt foregår i skjønn balanse
Neste artikkelOrden og struktur er viktig i dag
Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og har en egen medlemsside "Din spirituelle reise" hvor medlemmene får ukentlige og månedlige veiledninger og hvor hun blant annet holder jevnlig livesendinger om spirituelle temaer, utvikling og praksis. I tillegg jobber hun med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.