Mat som kan forebygge kreft

I løpet av livet vil en av tre i Norge få en kreftdiagnose, og over 32 00 nordmenn får kreft hvert år. Heldigvis er det en del ting man kan gjøre for å redusere risikoen, selv om det ikke finnes noen garanti mot kreft. Noe av det viktigste vi kan gjøre er å spise riktig mat og ha gode matvaner.

Mat og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling og helsen etter avsluttet kreftbehandling, ifølge professor Rune Blomhoff ved Universitetet i Oslo. Han er kåret til en av verdens mest innflytelsesrike ernæringsforskere og gav ut boken...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

LESE DENNE OG ANNET INNHOLD DIGITALT

MED ABONNEMENT PÅ MITTMEDIUM




Kr 49,- per mnd

6 utgaver - print + digitalt

Kr 399,- per år

ABONNER NÅ

Kr. 29,- per mnd

Digital tilgang

Kr. 299,- per år

ABONNER NÅ