Isbading for økt vitalitet og viljestyrke

Nederlandske Wim Hof utviklet en metode som har hjulpet mange mennesker som har slitt med fysiske og psykiske problemer. Essensen av metoden er pusteteknikker, mental trening samt kuldeeksponering – både gjennom vann og å gå tynnkledd i kulda. Monica Rongve holder jevnlig kurs i metoden ved Oslofjorden og opplever økende interesse blant nordmenn.

Wim Hof-metoden Kurset egner seg ifølge Monica Rongve for de som vil ha mer energi, mer indre ro og konsentrasjon, samt oppleve bedring av kroniske betennelsestilstander. Det egner seg også for idrettsutøvere som ønsker rask restitusjon og mental klarhet under...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?

LESE DENNE OG ANNET INNHOLD DIGITALT

MED ABONNEMENT PÅ MITTMEDIUM
Kr 49,- per mnd

6 utgaver - print + digitalt

Kr 399,- per år

ABONNER NÅ

Kr. 29,- per mnd

Digital tilgang

Kr. 299,- per år

ABONNER NÅ

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelGjør det som gir deg mening og balanse
Neste artikkelMøt dine frykter i dag
Andreas Aubert er journalist, skrivehjelper og livsveileder bosatt i Oslo. Han tilbyr skrivetjenester, bl.a. redigering og samarbeid om tekstproduksjon. Som livsveileder styrker han individet til selv å ta tilbake styringen av eget liv, skjære gjennom indre blokkeringer og oppnå dyp autentisk kontakt med seg selv og andre. Han kan kontaktes på andreas@unfoldingauthenticity.com. For mer info: unfoldingauthenticity.com. andreasaubert.no.