Sliter du med mageproblemer?

Sliter du med løs mage, treg mage eller luft i magen? Ifølge leverandøren av Lectinect Mage har dette produktet hjulpet tusenvis av nordmenn siden 2007. Det inneholder lektiner som sies å kunne hjelpe mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen.

Meld deg inn i dag og få tre måneder gratis abonnement


 

Lektiner er proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters forsvarsmekanisme. Når planter angripes av insekter økes konsentrasjonen av lektiner som en del av dette forsvaret. 

− Forskning har påvist at det er en sammenheng mellom en del plantelektiner og menneskers immunforsvar, altså kan lektiner fra hyllebær styrke immunforsvaret. Dette sier den britiske professoren Ian F. Pryme, som har vært med på å utvikle produktet.

– Mageproblemer kan oppstå når uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene. Lektiner fra hyllebær kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen fra dem. Deretter starter styrking av tarmens immunforsvar, og mageplagene kan avta. Lectinect Mage inneholder lektiner fra hyllebær, og kan derfor hjelpe mot mageproblemer, forklarer Pryme.

Hyllebær ble også brukt av de gamle grekerne i behandling av mageproblemer.

Leverandør: Lectinect AS, Lectinect.no, kundeservice@lectinect.no, tlf. 37 40 16 90

Spread the love