Høy dose omega-3

Omega-3-fettsyrer er gunstig for cellefornyingen, noe som kan styrke immunforsvaret både mot betennelser og infeksjoner. Fettsyrene kan også ha positiv effekt på konsentrasjonen, oppmerksomheten og den psykiske helsen.

De best dokumenterte effektene av marine omega-3-fettsyrer er knyttet til forebygging av hjerte- og karsykdommer og betennelsessykdommer som revmatoid artritt. EPA er viktigst for hjerte– og karsykdommer, mens DHA trolig er viktigst for hjerne– og synsfunksjoner. DHA synes også å være en essensiell fettsyre for fostre, premature og nyfødte, med effekt på vekst og modning av nervesystemet.

Problemet er at vi får i oss for mye omega-6 i forhold til omega-3, noe som blant annet fører til økt risiko for betennelser. Dessuten har omega-3-tilskuddene mange tar for lavt innhold av omega-3 i hver dagsdose.

Fiskeoljen San Omega-3 Total har en høy mengde omega-3 fra naturlige fiskeoljer og antioksidanter fra oliven (flavonioder). Dagsdosen på en knapp spiseskje (12 ml) inneholder hele 2,5 gram omega-3 av typene DHA og EPA. Av disse er over 80 prosent EPA-fettsyrer, noe som er høyt i forhold til andre omega-3-tilskudd.

Leverandør: San Helse, www.sanhelse.nopost@sanhelse.no, tlf. 98 499 155

Spread the love