Hårfarge uten giftstoffer

I 2014 advarte Forbrukerrådet mot bruk av alle hårfargemidler for hjemmebruk, etter en test av 12 hårfargemidler. Det begrunnes med faren for allergiske reaksjoner og innholdet av hormonforstyrrende stoffer. Heldigvis finnes det flere gode giftfrie alternativer som også gir fin farge.

Meld deg inn i dag og få tre måneder gratis abonnement


Sante Color Cream er mild naturlig hårfarge til hjemmebruk uten skadelige kjemikalier, sertifisert naturlig av Natrue. Hårfargene er laget av rene planteingredienser som bark, henna, urter og frukt. Disse penetrerer ikke hårstrået, men legger seg på hvert hårstrå som en beskyttende hinne.

De er uten ammoniakk, peroksider, syntetiske fargestoffer, parfyme og konserveringsmidler. Som annen naturlig hårfarge dekker de ikke grå hår 100 prosent, men de gir en jevn farge, frisker opp fargen og gir en fin fargeglans, samt volum og pleie.

Sante Color Cream kommer i fem ulike farger, og de ulike fargene kan blandes for å få en unik fargetone. Fargene de kommer i er mahogany brown, cherry brown, cocoa brown, honey mahogany og cognac blond. De kan kjøpes på Kinsarvik.no, Skinlove.no eller Kinsarvik Naturkost/Fruktutsalg.

Leverandør: Kinsarvik Naturkost AS, ronny@kinsarvik.no, tlf. 55 32 55 58