Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Norsk parapsykologisk selskap: Biodynamisk tilnærming til PSI

Hideyuki Kokubo skal holde foredrag i september på Norsk parapsykologisk selskap.

20. september 2018 @ 19:00 - 21:00 UTC+0

Hideyuki Kokubo er en japansk vitenskapsmann. Han er særlig opptatt av hvordan man kan bruke biosensorer for å måle psi.

Blant annet måler han og hans medarbeidere bio-fotoner fra agurkbiter som er forsøkt påvirket med psykokinese. Han måler også gasser og fluorescens. Målingene foregår over tid, opptil 24 timer. Han måler også fordelingen i rommet. Målinger viser at psykokinese har en bølgelignende fordeling i rommet rundt healeren. Kokubo mener at mens den parapsykologiske vitenskapen har store mengder data om de psykologiske og sosiale aspektene ved psi, mangler den data om de fysiologiske og fysiske mekanismene. Vitenskapen trenger derfor å utvikle nye metoder for å måle psi.

Hideyuki Kokubo er forskningsdirektør ved International Research Institute og forsker ved Institute for Informatics of Consciousness ved Meiji-universitetet, begge i Japan. Han er også administrerende redaktør for Journal of International Society of Life Information Science, administrerende direktør for International Society of Life Information Science og direktør for the Society for Mind Body Science. Han har vunnet flere priser.

 

Detaljer

Dato:
20. september 2018
Tidspunkt
19:00 - 21:00
Arrangement Tags:
, , , ,

Sted

Fredriksborgveien 18
Oslo, 0286 Norge
+ Google Map
Telefon:
67534884
Nettside:
http://parapsykologi.no/index.shtml