Utsettelser og avlysninger kan skje i dag

Denne lørdagen 23. januar ble det en kraftfull arketype fra Den store arkana, The Hanged Man, eller Den Hengte Mann som ble dagens kort. Dette kortet står for en eller annen form for offer og utsettelse, noe som betyr at det kan hende at ting blir utsatt og eller avlyst i dag.

Meld deg inn i dag og få tre måneder gratis abonnement


Ikke la dette trekke ned humøret, for denne utsettelsen eller avlysningen vil være veldig verdt det, selv om du kanskje ikke ser dette i dag.

Den norrøne guden Odin hang opp ned i mange dager for å kunne tilegne seg visdommen som runene. Han hang der med den største ro og selvfølge. Denne roen ser man også i dette kortet med katt på. Ta til deg denne roen og vit at det er verdt å vente på, uansett hva det er du venter på. 

 

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).

Spread the love

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelEn spennende dag som markerer en ny start!
Neste artikkelEn dag preget av mye mimring
Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og har en egen medlemsside "Din spirituelle reise" hvor medlemmene får ukentlige og månedlige veiledninger og hvor hun blant annet holder jevnlig livesendinger om spirituelle temaer, utvikling og praksis. I tillegg jobber hun med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.