Sterkere intuisjon i dag

Dagens kort ble den mystiske arketypen fra Den store arkana High Priestess, som er det samme som Yppersteprestinnen på norsk. Denne vise arketypen oppfordrer deg til å stole på intuisjonen din i dag.

Fredag 12. februar:

I dag vil du på en naturlig måte føle at du har bedre kontakt med din intuisjon og klarsyn i dag. Disse evnene som vi alle besitter vil være ekstra sterke denne dagen. Derfor er det en ypperlig dag til å for eksempel øve seg på tarot- eller orakelkort. Plutselig vil du få den etterlengtede innsikten du har savnet i et tema eller prosjekt og du «ser» hva som skal gjøres.

Kanskje du også blir inspirert til å lese mer om alternative temaer, ta nettkurs om tarot, lære deg astrologi eller lignende. Yppersteprestinnen letter i dag på sløret slik at du får et lite glimt av den fantastiske og uendelige kunnskapen som universet, og du, sitter på.

Kos deg med bøker, meld deg på kurs og la sjelen din få det spirituelle påfyllet og innsikten den tørster etter.

God helg!

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).

Spread the love

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelGlede og overflod vil prege dagen i dag!
Neste artikkelFinn roen med MediYoga
Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.