Sårbarhet ved nymåne

Fredag 24. januar ble dagens kort «Vulnerability», som betyr sårbarhet på norsk. Det kan hende i dag at du føler deg ekstra sårbar og sensitiv. Kanskje du har blitt såret, skuffet eller kanskje ting ikke har gått helt etter planen slik du kunne tenke deg.

Meld deg inn i dag og få tre måneder gratis abonnementÅ føle seg såret, skuffet eller ekstra sårbar kan være tøft når det står på, men vit at dette er en utfordring og en læringsprosess universet ønsket å vise deg, slik at du blir sterkere neste gang. Kanskje du trengte å se at noen ikke har vært ærlige med deg, eller at den arbeidsplassen du vurderte ikke er bra for deg.

Kortet i dag oppfordrer deg til å hvile, trekke deg tilbake og utøve egenomsorg. Vær gjerne med familiemedlemmer eller gode venner som kan trøste og støtte deg. Kos deg i sofaen, eller gå en rolig tur i skogen. Lad batteriene, reflekter over det som har skjedd og gi slipp.

I kveld (kl. 20:42) er det også nymåne og det er en perfekt mulighet til å starte på nytt med blanke ark. I dag har du kanskje fått kjenne på hvordan du IKKE vil ha det. Sett opp en ønskeliste over hvordan da ønsker å ha det. Tenk godt over hvert punkt og sett deg skikkelig inn i hvordan det ville være hvis disse allerede var oppfylt. Takk universet for læringsprosessen og sett i gang med ditt 2020 slik du ønsker det skal være!

God helg 😊

Kortet er fra kortstokken Faery Godmother av Flavia Kate Peters. 

Les «Drøm, ønsk og sett mål ved nymåne»