Finn din indre styrke i dag!

Dagens kort torsdag 22. april ble Styrke fra Den store arkana. Styrke står for selvsikkerhet, mot, og det og være sterk ved å tro på seg selv eller sine prosjekter. 

Radleigh Valentine har skrevet disse stikkordene på kortet: «Stor indre styrke. Gi slipp på harde bedømmelser. Tilgivelse og medfølelse.»

På kortet ser vi en vakker engel ved siden av en stor tiger, her er det ingen frykt. Damen vet at hun er trygg og hun vet det helt inn i beinmargen!

Dette er en oppfordring til deg om å finne din selvsikkerhet og indre styrke i dag. Du vil føle deg enda mer i kontakt med hjerteenergien din denne torsdagen og du vet at du kommer lengre med å være sterk i hode og hjerte, enn i musklene dine. Stå på og vær stolt av deg selv og dine prosjekter! Følg hjertet ditt og du vil oppleve stor glede og utvikling på alle plan. 🦁

Kortet er fra kortstokken «Engletarot» og er laget av Radleigh Valentine og illustrert av Steve A. Roberts. Norsk utgave av Lille Arkana. Liker du denne kortstokken? Du kan kjøpe den hos Lille Arkana.

Spread the love

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelGi slipp på et gammelt tankesett i dag!
Neste artikkelFremdrift, hell og lykke i dag!
Ragna Søberg i Spira Healing er spirituell lærer, veileder, skribent, klarsynt og godkjent healer. Hovedfokus er på spirituell utvikling og hvordan mennesker kan finne flyt og glede i livet gjennom en god daglig spirituell praksis. Hun drifter en egen medlemsside «Din spirituelle reise», hvor medlemmene får støtte til sin spirituelle utvikling. Hun elsker å skrive artikler som inspirerer, undervise og inspirere om spirituell utvikling og praksis. I tillegg er hun fast skribent for mittmedium.no og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne trygghet og støtte i sin spirituelle utvikling.