Drøm, ønsk og sett mål ved nymåne

Jobb effektivt med dine drømmer ved å samarbeide med månefasene, oppfordrer healer Ragna Søberg. Her deler hun 5 tips til hva du kan gjøre da det er nymåne, som i morgen kveld 28. september.

Meld deg inn i dag og få tre måneder gratis abonnement


Nymåne betyr ny start og nye muligheter. La dine drømmer og ønsker vokse til live sammen med månen. Sett deg ned under nymånen og ønsk i vei. Sett opp oppnåelige delmål du kan jobbe aktivt med frem til neste fullmåne.

Nymånen 28. september klokken 20:26 står i den romantiske Vektens tegn. Dermed vil alt arbeid som har med ditt romantiske liv, relasjoner og partnerskap være et godt utgangspunkt.

Dette er også en såkalt supermåne, som vil si at månen er på det nærmeste punktet den kommer jorden. Vi ser dessverre ikke månen da den er ny, men energien og potensialet denne nymånen har med seg er svært kraftfull!

5 gode tips til hva du kan gjøre når det er nymåne:

  1. Unn deg en meditasjon eller en stille stund hvor du visualiser den virkeligheten/ det livet du ønsker å leve. Virkelig lev deg inn i dette og se for deg at det allerede er oppnådd. Drøm stort og tro at du fortjener det.
  2. Skriv en ønskeliste med oppnåelige delmål frem til neste fullmåne. Her bryter du opp den store drømmen i praktiske delmål slik at du steg for steg når din store drøm. (Fullmånen er alltid ca. to uker etter nymånen).
  3. Start et nytt prosjekt, lanser eller start nye ting/ faser i livet ditt. Er du kreativ så er nymånen det perfekte tidspunktet å starte på nye prosjekter. Skal du søke jobb? Send ut søknadene under nymånen. Sett oppstart av kurs/reiser til nymånen.
  4. Manifester gjennom takknemlighet, sett opp en takknemlighetsliste hvor du formulerer deg som om alle ønskene dine allerede er oppfylt. Dette øker energifrekvensen din og setter fart på materialiseringen av din dine manifesteringer.
  5. Begynn med de endringene du ønsker for at du skal få det livet du ønsker deg. Ønsker du å endre kostholdet eller trene mer? Nymånen er det perfekte startpunktet.
Nymånen den 28. september 2019 gir en flott mulighet å pleie dine relasjoner.

Lær mer om månefaser og manifestering:

Ønsker du å lære mer om månefaser, manifestering og hvordan du kan jobbe med disse? Jeg anbefaler Yasmin Boland og hennes bøker og kort på det varmeste! Sjekk ut hjemmesiden hennes og lær deg praktisk astrologi: www.yasminboland.com/

Ønsker deg en magisk nymåne med harmoni, gode relasjoner og situasjoner. Stor nymåneklem fra Ragna 🙂

Spread the love