Bli med på Spirit at Sea!

Medium inviterer sine lesere med på Norges første alternativcruise «Spirit at Sea»! I Medium utgave 5-2019 får du et gavekort som kan benyttes. Vi håper å se deg på høstens store happening!

Meld deg inn i dag og få tre måneder gratis abonnementHold av datoene fredag 13. til lørdag 14. september i år, for da kan du bli med på Norges første alternativcruise, Spirit at Sea. Medium arrangerer dette i samarbeid med Stena Line.

Bestill din plass her!

Her blir det muligheter for å oppleve spennende foredrag og workshop, meditasjon, yoga, møte klarsynte, healere og se noen av landets mest spektakulære profiler i aksjon. Du kan nyte en seilas med magi og mystikk i sosialt samvær med likesinnede.

Workshop med Lilli Bendriss

En hovedbidragsyter på dette cruiset er Lilli Bendriss, som i mange år har vært medium i Åndenes makt på TVNorge. Her imponerer hun stadig med sine treffende og konkrete beskrivelser av avdøde personer hun aldri før har hørt noe om.

Lilli Bendriss, slik hun er avbildet på sin siste bok “Alt jeg ser”, utgitt på Gyldendal forlag i 2018. Foto: Per Heimly

På Spirit at Sea skal hun holde en spennende workshop med kanalisering, som hun beskriver slik:

‒ Dette er en stund av samskaping hvor vi forbinder oss med vår historie og vår reise gjennom universets minnebok. Vi er multidimensjonelle og vår historie tar aldri slutt. Gjennom visualiseringer og guidede meditasjoner kan vi forløse gammel karma og bevisstgjøre vårt potensiale og vår skaperkraft i vårt liv i dag. Mine samlinger blir til under guiding fra mestrene som jeg samarbeider med og derfor kan det ikke settes en eksakt agenda på forhånd. Kom med et åpent hjerte. Det er alt som trengs. Håper å se deg. I kjærlighet og respekt.

Lilli vil også komme innpå temaet tidligere liv, som hun har skrevet litt om i sin siste bok Alt jeg ser (2018), utgitt på Gyldendal forlag.

Hypnose med Torgrim Holte

Hypnotisør og hypnoterapeut Torgrim Holte har hatt sine egne TV-show om hypnose både i Norge og utlandet. I 2001 var han hypnotisør og programleder for Hjelp, jeg er hypnotisert på TV 2 og i 2001 hadde han hypnoseprogrammet Over grensen på samme kanal. I 2003 og 2004 produserte han over 50 episoder av sitt hypnoseshow for den arabiske TV-kanalen MBC1.

Siden jobbet han blant annet med «corporate events» og «røykeslutt-hypnose». I 2008 og 2009 lagde han TV-serien Mary Constance for TV Haugaland og Altibox med 13 programmer, der han reise langs kysten på Vestlandet og hadde flere kjente gjester. Han har også hatt sitt eget teatershow og han har underholdt norske soldater i utlandet. I 2018 returnerte han til norsk tv i VGTV-serien Spårtsklubben hvor han hypnotiserte tidligere hockeyspiller Erik Follestad Johansen. Programmet fikk stor oppmerksomhet på sosiale medier. Les gjerne mer på hans nettside.

Møt våre klarsynte veiledere

De klarsynte veilederne Wenche Karlsen og Monica T. Løvås skal delta på Spirit at Sea.

Wenche Karlsen er klarsynt veileder og medium.

Wenche Karlsen fra Fosnavåg på Sunnmøre er medium og jobber med å hjelpe og veilede mennesker i livets valg og utfordringer. Hun er født klarsynt og bruker ingen hjelpemidler. Wencke kan kontakte våre nære og kjære som har gått over på den andre siden.

‒ Mange som føler de står fast i sorgen kan oppleve en ro etter en slik samtale/kontakt, sier hun. Evner til å se og høre ting ikke alle andre kan, er evner hun alltid har hatt. Wenche har også gått mange kurs for å bli mer bevisst på evnene og på hvordan man bruker de til å hjelpe andre på en best mulig måte. Hun er kurset av blant andre Marion Dampier-Jeans, Silva UltraMind, UniqueMind ved Deborah Borgen, FaithCure Evolution ved medium Lena Ranehag og Morten Eriksen. Les gjerne mer om Wenche i denne artikkelen: Wenche snudde spiralen!

Klarsynt veileder, tarotist og healer Monica T. Løvås.

Monica T. Løvås er født klarsynt, og er også tarotist og healer. Det var i møter med synske Anna Elisabeth Westerlund hun ble ordentlig klar over sine evner og fikk en ny forståelse av hva det vil si å være synsk, «ta inn» og kanalisere. Da var hun 17 år og Westerlund hjalp henne slik at det som før hadde vært «skummelt» og «fortiet», ble en inspirasjon slik at jeg videreutviklet mine evner. Senere lærte hun å bruke tarotkort og benytter disse i samtaler for å supplere informasjonen hun tar inn. Monica elsker jobben sin og føler seg privilegert som kan hjelpe mennesker. Les gjerne mer om Monica i denne artikkelen: Møtte Anna Elisabeth Westerlund: – Hun ble en døråpner for min bevissthet om klarsynthet

Yoga med Jessica Winderl

Yogalærer og ayurvedisk yogateraeput Jessica Winderl er fra Idaho, men har startet sin egen yogalærerutdanning i Norge, Atman Yoga School. Hun underviser både grupper og enkeltpersoner i yoga og pilates, og hun tilbyr privat livsstilsveiledning i ayurveda. Jessica underviser også ved yogafestivaler i USA og Europa, og hun leder workshops og lærertreninger i Europa.

Spesielt kjent er hun for sine kreative og unike vinyasa flow sekvenser og hennes evne til å gjøre yogafilosofi tilgjengelig og relevant for moderne yogier. Hun etterstreber å leve ut sin yoga utenfor matta ved å handle med integritet, godhet og medfølelse. Hennes virkelige praksis omfatter å dyrke stillhet og å rydde plass til å undersøke seg selv, og hun er fascinert av meditasjonsprosessen som avdekker lagene i vårt spirituelle vesen, samtidig som vi bringes i tettere forbindelse med Kilden. Jessica mener at medfølelse er den viktigste livsleksjonen som skal læres.

Hun har også lansert den første podcasten i Norge om yoga, kalt One Sacred Pause, som er tilgjengelig på Spotify, iTunes og Pod Bean. Les gjerne mer om Jessica og yogafilosofi her: Yogafilosofi fra Jessica Winderl: En moderne yogis forvandling

Healing ved Einar Tyholdt

Einar Tyholdt er healer med klinikker i Tønsberg og Stabekk.

Eventyrlige reiser til Peru og hjertevarme møter med querosindianerne har satt sterke spor i Einar Tyholdt. I sitt fulltidsvirke som healer og kursleder bruker han både energiteknikker fra indianere, thetahealing og sin evne til å se indre bilder. Einar har levd av å være healer siden 2006 og har klinikker i Tønsberg og på Stabekk. Han har vært i USA og lært seg thetahealing hos grunnleggeren av denne metoden, Vianna Stibal. Nå holder han kurs om thetahealing i Oslo, Bergen, Trondheim, Haugesund og Tønsberg.

– Jeg har lært å se inn i kroppen, nesten som et røntgensyn, sier healer Einar Tyholdt.

Les gjerne mer om Einar her: Healer ser blokkeringer i kroppen

Se også Facebook-siden «Spirit at Sea».

Vi håper å se deg på cruiset Spirit at Sea! Klikk her for bestilling.